Om oss

Att finna en pålitlig och heltäckande försäkring för din katt kan vara en utmaning, men vi på bästkattförsäkring.nu har som mål att underlätta processen för dig. Med detta som vår drivkraft lanserade vi webbplatsen 2023 och har sedan dess blivit en av de ledande plattformarna som specialiserar sig på kattförsäkringar i Sverige.

Redaktionell policy

Vårt innehåll skapas av kunniga författare med expertis inom kattförsäkringar och hålls ständigt aktuellt. Medan vi strävar efter noggrannhet, vill vi klargöra att det är de specifika villkoren och informationen från varje försäkringsbolag som är avgörande. I linje med vår redaktionella filosofi genomgår allt material en omfattande kvalitetskontroll för att garantera högsta möjliga standard.

Team

Vi är två personer som regelbundet samlar in data om olika kattförsäkringar i Sverige för att hjälpa dig att hitta den försäkring som bäst uppfyller dina och din katts behov. Vi gör vårt bästa för att se till att du inte saknar någon kunskap när du går vidare med ditt försäkringsval.

Daniel Stensiö

Daniel Stensiö

Samarbeten & tekniskt ansvarig

Linkedin logo
Lukas Brisman

Lukas Brisman

Innehållsansvarig

Linkedin logo

Kontakt

Bästkattförsäkring.nu är en specialiserad gren av Försäkrat.se, en av de mest omfattande plattformarna för försäkringsinformation i Sverige. Om du har några frågor eller undringar angående vår sajt, är du välkommen att kontakta pxlperfect.se.